Select your language

KAMP 2024

22 Apr, '24

Zien we jou bij onze freerunning kampen op 15-16 juni of 22-23 juni?

Heb jij ook zin in een weekend vol energie, freerunning en nieuwe vrienden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op 15-16 juni en 22-23 juni 2024 organiseert Minded Motion namelijk twee te gekke freerunning kampen en jij kunt erbij zijn!

Tijdens deze kampen gaan we natuurlijk freerunnen op de volledige Minded Motion setup, inclusief 2 airbags, airtracks en ons volledige Flow Park! Maar dat is niet alles! Naast het freerunnen hebben we nog veel meer leuke activiteiten gepland staan, zodat jij je geen moment zult vervelen. Bovendien leer je andere freerunners kennen die dezelfde passie hebben als jij en kun je nieuwe tricks van elkaar en onze trainers leren.

Wacht niet te lang met inschrijven, want onze kampen zijn erg populair en de plekken zijn beperkt. Alle informatie over het kamp en het bestellen van een ticket vind je via de onderstaande link:

Meer informatie en tickets

Kortom, als jij op zoek bent naar een onvergetelijk weekend vol avontuur, nieuwe ervaringen en vrienden, dan mag je deze freerunning kampen van Minded Motion niet missen! Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen op de Minded Motion kampen met de rest van de Minded Motion Family.