Select your language

Freerunning Kamp 2023

Freerunning Kamp 2023

Ben jij ook bij het tofste freerunning kamp van het jaar? Lees hieronder alle belangrijke informatie.

Kamp Weekend Ticket 17-18 juni 2023

Kamp Weekend Ticket 17-18 juni 2023

€99,95
Kamp Weekend Ticket 24-25 juni 2023

Kamp Weekend Ticket 24-25 juni 2023

€99,95

Description

Wie: Alle leden van Minded Motion vanaf 8 jaar
Locatie: Sportarena de Heuf, Wilhelminastraat 44, 5981 XW Panningen
Wanneer:
 17-18 juni of 24-25 juni 2023
Kosten: € 99,95 (incl. Eten, drinken, zwemmen, activiteiten, overnachting en véél meer!)
Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het kamp. Houd er rekening mee dat de kaartverkoop heel snel kan gaan.

Let op: Wij adviseren deze pagina 1 week voorafgaand aan het kamp te checken of er eventueel wijzigingen zijn!

VOORAFGAAND AAN HET KAMP
Afhankelijk van het gekozen weekend kunnen de kinderen op 17 juni of 24 juni tussen 12:15-13:00 gebracht worden op de kamp locatie. Net als afgelopen drie jaar worden de kinderen gebracht middels een Kiss & Ride. Wij zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen door begeleiders waarna het kamp kan beginnen! Ondanks de grote parkeerplaats bij de kamp locatie willen we jullie vriendelijk verzoeken om te carpoolen om drukte te voorkomen en niet te lang te blijven hangen. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn en dat je mogelijk in een korte parkeerfile staat. Voor de opening van het kamp is onze kledingshop buiten op de parkeerplaats geopend, hiervoor zijn parkeerplaatsen gereserveerd.
Let op: Op zaterdag 24 juni 2022 is ook de Jeugd vierdaagse in Panningen. Hierdoor kan het zijn dat wegen zijn afgesloten. Wij verzoeken iedereen via het Industrieterrein van Panningen te komen. Navigeer naar Heuts Panningen: Industrieterrein Panningen 33, 5981 NK Panningen en volg de bordjes Kiss & Ride Minded Motion.
Het is de bedoeling dat de kinderen al geluncht hebben!


Medicatie
Medicatie dient bij aanvang bij het daarvoor bestemde medicatie loket afgegeven te worden. Op locatie wordt dit loket aangegeven. In de week voor het kamp wordt er telefonisch contact opgenomen en bespreken we samen hoe we omgaan met allergieën en medicatie. Wij kunnen hier alleen rekening mee houden indien dit wordt aangegeven in het daarvoor bestemde notitievakje bij het kopen van een ticket.

GEDURENDE HET KAMP
Tijdens het kamp worden er foto's en/of video's gemaakt voor promotiedoeleinde. Houd hier rekening mee bij het bestellen van een ticket. Benoem eventuele bijzonderheden waarmee rekening gehouden moet worden in het daarvoor betreffende notitie vak (bv allergieën/ziektes). Er is een zwemactiviteit! Geef bij het bestellen aan of uw zoon of dochter een zwemdiploma heeft. Voor kinderen zonder zwemdiploma is een alternatieve activiteit.

Voor kinderen die niet willen slapen is er ook bij deze editie een pick up & drop voorziening. De kinderen staan samen met Jordan op 17 of 24 juni om 22:30 uur klaar, zodat de kinderen opgehaald kunnen worden. Op zondag 18 of 25 juni om 8.30 worden ze weer door Jordan opgevangen op de parkeerplaats op dezelfde plek. We willen jullie vriendelijk verzoeken je te melden bij Jordan.
Wij zullen vanaf 8:30 gaan ontbijten, kinderen die gebruik maken van de pick up en drop voorziening kunnen op de kamp locatie mee ontbijten.

Afgezien van het feit dat onze docenten, medewerkers en vrijwilligers professioneel, verantwoordelijk en bedachtzaam omgaan met de risico’s die freerunning en andere activiteiten met zich meebrengen, blijft het geheel op eigen of de ouders hun risico om hun kinderen deel te laten nemen aan het kamp, de activiteit(en) en/of trainingen. Minded Motion is niet aansprakelijk voor blessures of andere schade die de deelnemer oploopt tijdens het kamp / de activiteit(en).

AFLSLUITING KAMP
Tussen 17:30-18:00 sluiten wij samen met de kinderen het kamp af. De ouders/verzorgers kunnen tussen 18:00 en 18:30 de kinderen ophalen op locatie.
 
Wij organiseren een PICKUP & RIDE waar de kinderen opgehaald worden. Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaatsen rond Sportarena de Heuf. Ouders kunnen daarna richting de voorkant van de Heuf lopen en daar worden de kinderen omgeroepen om met hun spullen naar hun ouders / verzorgers te lopen. Er zullen begeleiders buiten staan om jullie de juiste richting op te sturen. Uiteraard hebben de freerunners avondeten gehad.
Ondanks de grote parkeerplaats bij de kamp locatie willen we jullie vriendelijk verzoeken te carpoolen om te grote drukte te voorkomen. 
Bij het ophalen van de kinderen is het niet meer mogelijk om iets te kopen in de shop.

BAGAGE LIJST:
Dichte tas met naam!
Geen losse voorwerpen
Luchtbed (1 persoons, niet groter ivm ruimte!)
Slaapzak
Kussen
Pomp
Pyjama
Tandpasta, tandenborstel en beker
Twee kleine handdoeken
Toilet artikelen
Zwembroek + handdoek (+ plastic zak in een extra tas) 
Zaklamp
Bidon/flesje om te vullen met water (heel belangrijk)
Lange broek
Extra shirt(s)
Trui/vest
Jas
Ondergoed
Sokken
Sportkleding
Sportschoenen
Dichte schoenen
Zonnebrand creme (afhankelijk van het weer)
Ticket is niet nodig (Wij hebben een lijst met deelnemers)
Centjes: Mocht uw zoon of dochter een leuk shirtje of andere Minded Motion producten willen kopen dan raden we aan om centjes mee te nemen. (De oude collectie zal met korting te koop zijn en uiteraard is ook de Zomercollectie 2023 te koop!)

AANVULLENDE INFORMATIE VOOR OUDERS
Leiding
De hoofdorganisators van het kamp zijn Sven Wulms en Mike van den Broek. Mike gaat over de algemene organisatie van het kamp en Sven is verantwoordelijk voor controle van de organisatie en communicatie voor/tijdens en na het kamp. Sven is afgestudeerd aan CIOS Sportopleiding en Fontys Hogescholen Communicatie, waarbij hij veel ervaring heeft met het organiseren van evenementen. Mike is docent Lichamelijke Opvoeding (LO) en heeft Fontys Sporthogeschool afgerond. Hij heeft veel ervaring met het organiseren van kampen en voor scholen, (sport)verenigingen en andere organisaties zoals Jong Nederland.

Naast de hoofdleiding worden er 30 begeleiders/trainers ingezet om het kamp in goede banen te leiden. Veel van deze begeleiders zijn afgestudeerd of studeren een sportopleiding en worden ook intern op de hoogte gesteld van hun verantwoordelijkheden tijdens het kamp. Tevens zijn (bijna) alle hoofdtrainers aanwezig. 10 personen beschikken over een E.H.B.O diploma om bij een ongeval snel ter plaatse te zijn en veiligheid te waarborgen. Per 10 kinderen is er 1 trainer verantwoordelijk gesteld over de betreffende groep.

Activiteiten
Op zaterdag staan er diverse activiteiten georganiseerd gedurende de dag. We starten met een actief spel waarbij je met je gehele groep moet samenwerken. Deze activiteit wordt gevolgd door een freerunning training met trampolines, de airtracks, 2 airbags en natuurlijk de gehele Minded Motion Setup! Na een goed bord macaroni zullen we in de avond gaan zwemmen en staat er een toffe quiz op de planning. Zondagmorgen staat er een uitdagende zeskamp op de planning met zowel denk als sport en spel elementen. In de middag staat een Freerunning Jam gepland en kun je je aanmelden voor een wedstrijd: De Motion Games! Na de freerunning jam en de Motion Games eten we een frietje en sluiten we met z'n alle het kamp af. Uiteraard krijgen de freerunners ook gedurende de dag ook gezonde snacks.

Motion Games Prijzenpakket:

1e Plaats: Beker + JBL Clip 4 
2e Plaats: Beker + T-Shirt & Pet
3e Plaats: Beker + T-Shirt

Overnachting
Het weekend overnachten wij in evenementen hal de Heuf! Uiteraard slapen trainers in de buurt van de kinderen om hen gerust te kunnen stellen. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat sommige kinderen het spannend vinden om te slapen. Voor kinderen die echt niet willen slapen is er net als voorgaande jaren een pickup & drop voorziening. De kinderen staan samen met een begeleider op 17 of 24 juni om 22:30 klaar, zodat de kinderen opgehaald kunnen worden. op 18 of 25 juni om 8.30 worden ze door dezelfde begeleider weer opgevangen en naar de groep geleid. Let op: Prijs van het kamp blijft hetzelfde.

Alvast in de stemming komen? 
Bekijk onderstaande video van vorig jaar

Vragen over het kamp?
Stuur een email naar info@mindedmotion.nl of bel (077) 208 6212
Wij nemen dit kamp uiterst serieus en zullen de nodige voorbereidingen treffen. Deze informatie dient om transparant te zijn richting de ouders.

Wij beginnen alvast met onze warming up om te zorgen dat alle freerunners een weekend meemaken om nooit te vergeten! Ben jij er ook bij? Heb je een eigen onderneming en wil je graag dit evenement sponsoren? Neem dan contact op met sven@mindedmotion.nl