Select your language

Freerunning Kamp 2022

Freerunning Kamp 2022

Ben jij ook bij het tofste freerunning kamp van het jaar? Samen met de Minded Motion family gaan we genieten van leuke en uitdagende activiteiten.

Kamp Weekend Ticket 25-26 juni 2022

Kamp Weekend Ticket 25-26 juni 2022

€89,95
Kamp Weekend Ticket 2-3 juli 2022

Kamp Weekend Ticket 2-3 juli 2022

€89,95

Description

Tijdens het weekend gaan we natuurlijk freerunnen, maar hebben we ook andere activiteiten gepland staan waar de kids hun energie in kwijt kunnen. Daarnaast komen ze in contact met andere leden van Minded Motion die dezelfde passie hebben voor freerunning. De kids zullen dit weekend nieuwe tricks, vriendschappen en ervaringen opdoen! Een onvergetelijk weekend samen met de Minded Motion Family!

Eerst weer even zien wat we allemaal doen en meemaken tijdens het freerunning kamp? Kijk dan onze video van het kamp 2021.

Wie: Alle leden van Minded Motion vanaf 8 jaar
Locatie:
Sportarena de Heuf, Wilhelminastraat 44, 5981 XW Panningen
Wanneer:
 25-26 juni of 2-3 juli 2022
Kosten: € 89,95 (incl. Eten, drinken, zwemmen, activiteiten, overnachting en véél meer!)
Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het kamp. Houd er rekening mee dat de kaartverkoop heel snel kan gaan.

Let op: Wij adviseren deze pagina 1 week voorafgaand aan het kamp te checken of er eventueel wijzigingen zijn!

VOORAFGAAND AAN HET KAMP
Afhankelijk van het gekozen weekend kunnen de kinderen op 25 juni of 2 juli tussen 12:30-13:00 gebracht worden op de kamplocatie. Net als afgelopen twee jaar worden de kinderen gebracht middels een Kiss & Ride. Wij zorgen ervoor dat de kinderen worden opgevangen door begeleiders waarna het kamp kan beginnen! Ondanks de grote parkeerplaats bij de kamp locatie willen we jullie vriendelijk verzoeken om te carpoolen om drukte te voorkomen en niet te lang te blijven hangen. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn en dat je mogelijk in een korte parkeerfile staat. Voor de opening is onze kledingshop buiten op de parkeerplaats geopend!

Het is de bedoeling dat de kinderen al geluncht hebben!


Medicatie
Medicatie dient bij aanvang bij het daarvoor bestemde medicatie loket afgegeven te worden. Op locatie wordt dit loket aangegeven. In de week voor het kamp wordt er telefonisch contact opgenomen en bespreken we samen hoe we omgaan met allergieën en medicatie. Wij kunnen hier alleen rekening mee houden indien dit wordt aangegeven in het daarvoor bestemde notitievakje bij het kopen van een ticket.

GEDURENDE HET KAMP
Tijdens het kamp worden er foto's en/of video's gemaakt voor promotiedoeleinde. Houd hier rekening mee bij het bestellen van een ticket. Benoem eventuele bijzonderheden waarmee rekening gehouden moet worden in het daarvoor betreffende notitie vak (bv allergieën/ziektes). Er is een zwemactiviteit! Geef in notities bij het bestellen aan of uw zoon of dochter een zwemdiploma heeft. Voor kinderen zonder zwemdiploma is een alternatieve activiteit.

Voor kinderen die niet willen slapen is er ook bij deze editie een pick up & drop voorziening. De kinderen staan samen met een begeleider op 25 juni of 2 juli om 22.15 uur klaar, zodat de kinderen opgehaald kunnen worden. Op zondag 26 juni of 3 juli om 8.30 worden ze door de begeleider weer opgevangen op de parkeerplaats op dezelfde plek en naar de groep geleid. Wij zullen vanaf 8:30 gaan ontbijten, kinderen die gebruik maken van de pick up en drop voorziening kunnen op de kamp locatie mee ontbijten.

Afgezien van het feit dat onze docenten professioneel, verantwoordelijk en bedachtzaam omgaan met de risico’s die freerunning en andere activiteiten met zich meebrengen, blijft het geheel op eigen risico om deel te nemen aan het kamp, de activiteit(en) en/of trainingen. Minded Motion is niet aansprakelijk voor blessures of andere schade die de deelnemer oploopt tijdens het kamp / de activiteit(en).

AFLSLUITING KAMP
Om 17:45 sluiten wij samen met de kinderen het kamp af. De ouders/verzorgers kunnen tussen 18:00 en 18:30 de kinderen ophalen op locatie.
 
Wij organiseren een PICKUP & RIDE waar de kinderen opgehaald worden. Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaatsen rond Sportarena de Heuf. Ouders kunnen daarna richting de voorkant van de Heuf lopen en daar worden de kinderen omgeroepen om met hun spullen naar hun ouders / verzorgers te lopen. Deze route wordt duidelijk bij het oprijden van de parkeerplaats. Uiteraard hebben de freerunners avondeten gehad.
Ondanks de grote parkeerplaats bij de kamp locatie willen we jullie vriendelijk verzoeken te carpoolen om te grote drukte te voorkomen. 
Bij het ophalen van de kinderen is het niet meer mogelijk om iets te kopen in de shop.

Bagage lijst:
Dichte tas met naam!
Geen losse voorwerpen
Luchtbed (1 persoons, niet groter ivm ruimte!)
Slaapzak
Kussen
Pomp
Pyjama
Tandpasta, tandenborstel en beker
Twee kleine handdoeken
Toilet artikelen
Zwembroek + handdoek (+ plastic zak in een extra tas)
Zaklamp
Bidon/flesje om te vullen met water (heel belangrijk)
Lange broek
Extra shirt(s)
Trui/vest
Jas
Ondergoed
Sokken
Sportkleding
Sportschoenen
Dichte schoenen
Zonnebrand creme (afhankelijk van het weer)
Ticket is niet nodig (Wij hebben een lijst met deelnemers)
Centjes: Mocht uw zoon of dochter een leuk shirtje willen kopen dan raden we aan om centjes mee te nemen. (De oude collectie komt met hoge kortingen te koop en uiteraard ook de nieuwe collectie 2022 met de zomerkorting!)


Aanvullende informatie voor ouders

Leiding
De hoofdorganisators van het kamp zijn Sven Wulms en Mike van den Broek. Sven gaat over de organisatie en communicatie voor/tijdens/na het kamp. Hij is afgestudeerd aan CIOS Sportopleiding en Fontys Hogescholen Communicatie, waarbij hij veel ervaring heeft met het organiseren van evenementen. Mike is docent Lichamelijke Opvoeding (LO) en heeft Fontys Sporthogeschool afgerond. Hij heeft veel ervaring met het organiseren van kampen voor Jong Nederland en is didactisch erg onderlegd.

Naast de hoofdleiding worden er 30 begeleiders/trainers ingezet om het kamp in goede banen te leiden. Veel van deze begeleiders zijn afgestudeerd of studeren een sportopleiding en worden ook intern op de hoogte gesteld van hun verantwoordelijkheden tijdens het kamp. Tevens zijn alle hoofdtrainers aanwezig. Zo'n 10 personen beschikken over een E.H.B.O diploma om bij een ongeval snel ter plaatse te zijn en veiligheid te waarborgen. Per 10 kinderen is er 1 trainer verantwoordelijk gesteld over de betreffende groep.

Activiteiten
Op zaterdag staan er diverse activiteiten georganiseerd gedurende de dag. We starten met een actief spel waarbij je met je gehele groep moet samenwerken. Deze activiteit wordt gevolgd door een freerunning training met trampolines, een airtrack en natuurlijk de gehele Minded Motion Setup! Na een goed bord macaroni zullen we in de avond gaan zwemmen, film kijken en feesten in de disco. Zondagmorgen staan er een uitdagende zeskamp op de planning met zowel denk als sport en spel elementen. In de middag staat een Freerunning Jam gepland waar je aan de slag kunt om alle challenges te behalen en kun je het Freerunning Diploma halen! Daarnaast zullen de Specials Guest(s) aanwezig zijn, kun je handtekeningen vragen en zullen we een groepsfoto maken! Na de freerunning jam eten we een frietje en sluiten we met z'n alle het kamp af.

Overnachting
Het weekend overnachten wij in evenementen hal de Heuf! Uiteraard slapen trainers in de buurt van de kinderen om hen gerust te kunnen stellen. Voorgaande jaren hebben we gemerkt dat sommige kinderen het spannend vinden om te slapen. Voor kinderen die echt niet willen slapen is er net als vorig jaar een pickup & drop voorziening. De kinderen staan samen met een begeleider op 25 juni of 2 juli om 22:15 klaar, zodat de kinderen opgehaald kunnen worden. op 26 juni of 3 juli om 8.30 worden ze door de begeleider weer opgevangen en naar de groep geleid. Let op: Prijs van het kamp blijft hetzelfde.

Vragen over het kamp?

Stuur een email naar info@mindedmotion.nl of bel (077) 208 6212

Wij nemen dit kamp uiterst serieus en zullen de nodige voorbereidingen treffen. Deze informatie dient om transparant te zijn richting de ouders.

Wij beginnen alvast met onze warming up om te zorgen dat alle freerunners een weekend meemaken om nooit te vergeten! Ben jij er ook bij?

Heb je een eigen onderneming en wil je graag dit evenement sponsoren? Neem dan contact op met sven@mindedmotion.nl