Select your language

Budel 15 november 2020

Budel 15 november 2020

15 november 2020 gaan we met Minded Motion naar Budel. Een zaal met trampolines, schuimbakken, springvloer en nog veel meer.

Ticket sale is closed

Description

15 november 2020 gaan we met Minded Motion naar Budel. Een zaal met trampolines, schuimbakken, springvloer en nog veel meer. Ideaal om nieuwe tricks te leren en samen te komen met het hele team! 

Deze dag kunnen de jongeren het maximale uit zichzelf halen en worden ondersteund door de hele Minded Motion crew. 

Voor wie:    Alle leden van Minded Motion en vriendjes! (Deze editie kunnen ook vriendjes en vriendinnetjes een ticket bestellen!)

Locatie:      Sportlaan 7, Budel

Wanneer:    Zondag 15 november 2020

Meenemen: Tickets, Sportkleding en goede zin!

Wij hebben 10 november 2020 reactie gekregen vanuit het NOC-NSF dat kinderen uitgezonderd zijn van de maximale groepsgrootte en dat Budel Event door kan gaan. Beweging onder jongeren is en blijft belangrijk en wij zijn er van overtuigd dat de freerunners het verdienen om even lekker los te gaan in de schuimbakken. Om de groepsgrootte toch een beetje te beperken hanteren wij een maximum van 40 kinderen. Het Minded Motion team zal natuurlijk voor de freerunners klaar staan om ze uit te dagen met nieuwe tricks!

Helaas is het voor ouders niet toegestaan om de accommodatie te betreden en niet mogelijk om een kop koffie te bestellen in het Café van Zuiderpoort. We willen jullie vragen om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Het is niet mogelijk om mee naar de ingang te lopen om groepsvorming te voorkomen. De kinderen kunnen vanuit de auto afgezet en opgehaald worden.

Uiteraard gaan wij bij de auto’s langs gaan om een hartelijk hapje en een lekkere koffie te overhandigen. Er zijn wandelroutes en/of even boodschappen doen behoort ook tot de mogelijkheden :) 

Wij vinden het natuurlijk jammer en hopen dan ook dat de ouders de volgende keer de accommodatie weer mogen betreden.

Over het algemeen geldt de volgende leeftijd indeling! (Let op: alleen vanaf 7 jaar!) 

Groep 1 12.30 - 14.00:  7 t/m 9 jaar             
Groep 2 14.00 - 15.30:  10 t/m 14 jaar         
Groep 3 15.30 - 17.00:  10 t/m 14 jaar         
Groep 4 17.00 - 18.30:  12 t/m 15 jaar         

Is je vriendje iets ouder of jonger, meldt je dan aan in de groep dat jullie het beste uitkomt. Ook is deze editie onze kledingshop aanwezig voor een leuke freerunning outfit. 

Een impressie krijgen van dit event? Bekijk dan even het volgende filmpje: 

https://www.youtube.com/watch?v=Jbi3Xyc0qvw&t=4s

Bij vorige events hebben we gemerkt dat het snel uitverkocht was, zorg dat je je snel inschrijft! 

(Minded Motion regelt geen vervoer naar het event! Voor ouders zijn er horeca gelegenheden. Voor te kijken hoeft men geen tickets te bestellen. Wij hebben geen pinautomaat tijdens het evenement en het is alleen mogelijk contant bij ons kledingshop te bestellen.)